torstai 1. syyskuuta 2016

Tässä kuvassa Pertti-koiraystäväni ihastelee Satun uusia housuja. Ha haa!! Pertti on jo malttamaton, että kuinka kauan tässä vielä kestää ennenkuin päästään sinne autoajelulle Bensaa hakemaan...

Tervehdys Ystäväin!

Aamusella ompelin kukonaskelkuvioiset syyshousut. Niiden parissa piti askarrella vähän kauemmin, kuin yleensä, kun en muistanut ottaa huomioon housujen leikkaamisessa sitä, että se kankaani ei venytyt yhtään tippaa. No oikeasti niistä tuli näin kivammat, kun se aika villi kuvio vähän leikkaantui ja sekoittui. :)

Eilen minulta loppui Bensa sekä ruohonleikkurista, että raivaussahasta. Siinäpä aihetta alkupäivälle, kun käyn niitä hakemassa..

Mieltäni jäi viimeksi Laukaan kangaskaupan loppuunmyynissä käydessäni vaivaamaan yksi punapohjainen ja valkopilkullinen tukeva puuvillakangas. Siitä voisi tulla tosi söötit housut ja sellainen liivikin, jossa olisi vähän vekitystä takaosassa.. Sinne siis vielä suuntaan toiveikkaana, että jospa tuota kangasta olisi vielä saatavilla.  Voihan sieltä löytyä jotain muutakin jännää..

Vautsi mahtavaa! Aurinko alkoi taas paistamaan. Täytyy nopeasti käydä siellä kaupoilla, että pääsee taas tuonne ulos puuhailemaan.

Kivaa päivää kamut!
- Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervehdys ystävät! Ajattelin pitkästä aikaa istahtaa kirjoittamaan kuulumisiamme. Eikös olekin jännittävää, kun taas aletaan lähesty...