tiistai 30. elokuuta 2016


Tässä me ollaan Armaani kanssa Viitasaarella järjestetyn 70-vuotis- syntymäpäiväkotikonsertin jälkeen herkuttelemassa ja vilvoittelemassa terassilla. Olipa siellä kaunis koti pihoineen kaikkineen. Sellaista rantaa on harvassa paikassa, kuin siellä oli, komeat rantapengerrykset oli tehty suurilla lohkokivillä ihan viimeisen päälle. Oma puistokin sieltä löytyi. Ihanaa päästä käymään uusissa paikoissa ja mitä ideoita sieltä aina saakaan!
Katsokaa millaisen sieni- ja marjasaaliin löysin eilen metsästä, kun käyskentelin siellä Pertti-koiran kanssa ihan kolme tuntia. Minulla on aina varulta ämpäri ja kaksi muovikassia, että saa poimittua kaikki mitä sieltä löytää. :) Kanttarelleista tein tosi herkullisen sienipiirakan. Tatin paistoin pannulla voissa ja sipulin kanssa oikein ruskeaksi ja laitan sen pakastimeen odottamaan jotain hyvää hetkeä. Sekasienet keiteltiin Arton kanssa ja tänään aion tehdä niistä herkullisen metsäsienisalaatin. Täytyy varmaan käydä kaupasta hakemassa jotain lihaa, että saisi siitä sellaisen muhevan syyspadan lanttujen, porkkanoiden ym. juuresten kera. Nam! 

Jotenkin tähän aikaan tulee sellainen hilpeä olo, kun löytää noita aarteita metsästä. Siellä on kyllä vaikka mitä. Tänä aamuna eräs ystäväni kertoi, että limanuljaskat ne hyviä on.. Enpä ole koskaan maistanut..Hih! Se on jotenkin niin hurjan näköinen sieni..

Kivaa päivän jatkoa kamut!!


2 kommenttia:

  1. Mukavia kuulumisia sieltä ja mitä metsänherkkuja!
    Mukavaa ja aurinkoista viikonjatkoa!

    VastaaPoista
  2. Tervehdys Minttuli!! Voi miten jännittävää oli saada Sinulta postia tätä kautta. Kiitos tosi paljon. :) Ihanaa kesäpäivää Sinulle Ystäväin!!

    VastaaPoista

Tervehdys ystävät! Ajattelin pitkästä aikaa istahtaa kirjoittamaan kuulumisiamme. Eikös olekin jännittävää, kun taas aletaan lähesty...