torstai 8. syyskuuta 2016

Tällaisen idean sain viimeyönä.. Minulla on tuo vanha laukku, joka on jotenkin mielestäni tylsä.. Muistin, että olin säilyttänyt sellaisen ihanan merinovillaisen villapuseron komeroon, jonka ensimmäisellä pesullaan pesin vahingossa pikkuriikkiseksi. Onneksi en ollut sitä heittänyt pois. Nyt siitä tuli minulle uusi syksylaukku. :) 

Pertti-koirakin auttoi minkä jaksoi. Hih!

 

 

Tällainen siitä tulee..Vielä se ei ole ihan valmis. Tuo etuosa repsottaa, kun en ole tuota kangasta vielä liimannut napakaksi. Arto tuo iltasella liimaa, niin sitten saan viimeisteltyä luomukseni. Hih! En tiedä vielä tuleeko tuohon jotakin koristuksia..mielikuvitus on vaan rajana. Tosi kaunis se on minusta ihan noinkin. On kyllä kivaa lähteä tuon laukun kanssa kylille ja käydä vaikka kahvilla. Hih!

 

Tänään en voi tuota laukkua enempää työstää, niin taidan viettää löppupäivän ulkohommissa tuolla puutarhassa. Siellä on niin monenlaista hommaa. Perunat pitäisi kaivaa maasta, ja raivata pois kesän kukkineita varsia.. Ikkunanpesukin jäi eilen vähän kesken..

 

Kivaa päivää Sinulle!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervehdys ystävät! Ajattelin pitkästä aikaa istahtaa kirjoittamaan kuulumisiamme. Eikös olekin jännittävää, kun taas aletaan lähesty...