tiistai 22. marraskuuta 2016

Tervehdys!!

 Joulu se on taas aika lähellä.. kaikenlaista mukavaa puuhaa olen täällä hommaillut viime päivinä. :) 
Löysin netistä ihanan reseptin joulua ajatellen.. Wienernougat-suklaiden ohjeen. :) Ne ovat olleet minun superherkkua jo ihan pienenä tyttönä. Ensimmäisen kerran sain niitä, kun isä ja äiti toi niitä Kreikan tuliaisina. Aina kun niitä maistelen, niin tulee jotenkin sellainen kiva tunnelma ja muistoja mieleen lapsuuden ajoista. Tässä se resepti:
http://kakkuviikari.blogspot.fi/2016/11/kotitekoinen-wienernougat.html 

 


Me käytiin Pertin kanssa yhtenä päivänä lenkkeilemässä, kun oli ihmeellinen luontoilmiö taivaalla.
Aurinko näyttäytyi moneen päivään. Pertinkin naamasta kyllä näkee, että taisi sekin aikalailla nauttia. Nyt muutama päivä myöhemmin nuokin lumet ovat jo sulaneet pois ja voisi tuolla ulkona tehdä vaikka lapiohommia. Eilen ostin uudet kumpparitkin Artolle ja minulle (kun halavalla sain) meillä molemmilla kun oli niissä jalkaterissä reiät, mutta muuten ehjät varret. Sääli niitä on pois heittää.. Ehkäpä voisi vielä korjata jossain vaiheessa, kun tulee sellainen innostus.


 


Mekon tekeminen on jo alkanut.. Tästä pitäisi tulla tämän joulun joulumekko. Nyt se on onneksi jo pidemmällä. Minusta näyttää, että siitä tulee tosi ihana!! Kangas on hirmu kaunis, kyllä jännitti laittaa sakset sen nurkkaan..mutta äiti aina sanoi, että ei saa pelätä kangasta. 
No tuumasta toimeen sitten vaan.


 


Me käytiin juhlissa, missä oli laiteltu näin kauniisti kananmunanpuolikkaat esille. Aionpa tuota käyttää jossain yhteydessä, on ne niin somat lumpeen kukat. :)


Tällaisen runon löysin Maaria Leinoselta. Eiks olekin ihana. :)

Tämän maiseman syliin synnyin metsän kämmenelle
Opin hengittämään sen tahtiin Syvään. Kiireettä.
Opin sen askeleet. Laulut. 
Sen osaksi juurruin.

Opin näkemään metsän puilta, puut metsältä.
Kuulemaan perhosen lennon, 
näkemään tuulen liitelyn niityn yllä. 
 Nyt missä tahansa mutta kotona tässä maisemassa. 


Ihanaa joulun odotusta!!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervehdys ystävät! Ajattelin pitkästä aikaa istahtaa kirjoittamaan kuulumisiamme. Eikös olekin jännittävää, kun taas aletaan lähesty...