tiistai 1. marraskuuta 2016

Jouluinen tervehdys!

 Tänään on Marraskuun ensimmäinen päivä. Eilen vietimme Arton nimipäiviä. En paljoa ehtinyt niitä valmistelemaan, mutta kinkkupiirakan, salaatin ja banaani-kermaleivosten kera se juhlinta onnistui kivasti. Kyllä monesti on pelastanut pikaleivonnassa se, kun pakastimessa minulla on aina valmiita sokerikakkulevyjä. Siihen vaan kermaa- ja mitä nyt keksiikään. :)

Olen yrittänyt järjestellä vaatehuonetta viimepäivät..En tiedä onko se sitä joulusiivousta, vai mitä, mutta tämän seurauksena koko muu huusholli on aikalailla räjähtäneessä tilassa. Hih! Siis mihin ne sitten laitetaan ne kaikki kallisarvoiset nyssäkät? Ha haa!! Varastoon varmaankin muiden joukkoon... ei niitä hanno kaikkia kirpputorillekaan raahata.

On kyllä tosi mahtavaa sitten kun saan nuo ihmeelliset röykkiöt raivattua ja pääsee siivoamaan muutoin. Pesen sisäkaton ja seinät ja kaikki. Se on kyllä jännä, että vaikka niitä likoja ei välttämättä huomaa, niin kyllä sen sitten aistii, kun ne on putiputs.

Vähän olen maalaillutkin.. sain inspiraation, kun kävimme Helsingin Kansallismuseossa..
Ei siitä ihan mestariteosta tule, mutta onpahan joku kuiteskin..Siinä kuvassa olen minä ja lapsuusystäväni Sanna keräämässä sieniä. Me olimme lapsena innokkaita sienestäjiä, vaikka emme tunteneet kuin kärpässienen, karvarouskun ja tatin ihan ylipäätään. Me keräsimme vaan korit täyteen ja sitten ystäväni äiti kertoi, että ei näistä mihinkään ole. Kivaa se oli kuitenkin. Ihan parhaimpia lapsuusmuistoja.

Jotenkin hykerryttää, kun joulun läheisyyden silleesti aistii. "Ilmassa on tenhoa taikaa, lähestymme joulun aikaa."

Tässäpä yksi uusimmista joulurunolöytö:


"Syttyy ikkunalla joulunvalot.
Loistaa tähdet, tuoksuu joulupuu.
Hangen alle peittyy maat ja salot.
Kiire mainen hetkeks unhoittuu.
Avaa sydämesi joulun tulla etsi todellista joulun tunnelmaa.
Huolet maalliset vaik ois sulla joulurauha mieles valloittaa." 


Ihanaa joulunodotusta Ystäväin!!

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervehdys ystävät! Ajattelin pitkästä aikaa istahtaa kirjoittamaan kuulumisiamme. Eikös olekin jännittävää, kun taas aletaan lähesty...