perjantai 26. elokuuta 2016

Tervehdys Ystävät!!

Ajattelinpa harjoitella blogin kirjoittamista tällaisen Blogger-palvelun kautta. Olisi niin kivaa, jos tämä olisi hieman ketterämpää käyttää, kuin se minun aikaisempi nettisivujeni kautta päivitettävä versio. Hih! En ole vielä perehtynyt tähän kovin paljoa, mutta käsittääkseni myös puhelimen kautta voisin lähetellä teille Ystävilleni juttuja reissuiltani..

Syksyisin aina tekee mieli tehdä uusia juttuja, joita on mielessään pyöritellyt.. no tämä on nyt yksi niistä. Ihanaa kesän jatkoa!! 


Onkos kesä mennyt ihan tosi nopeasti? Kesä on minulle, niin kuin varmaan aika monelle meistä sitä ihan parhaista parhainta aikaa. Silloin kun aurinko paistaa meillä Arton kanssa aika pysähtyy ja me vaan ollaan ja köllötellään päivän paisteessa. Mikään ei voi olla silloin tärkeämpää, jos allakka on juuri siltä päivältä vapaana. Hih!

Sen takia varmaan nämä meidän pihahommatkin on aika pitkissä kantimissa, kun me odotellaan sitä täydellistä työskentelyinspiraatiota. Ha haa! Kumma kyllä, kyllä se sitten aina viimein tulee sellainen vimma saada ahertaa ja myyrästää jonkun puskan juurella.

Sellaiset vanhan ajan pihapiirit on minusta mahtavia, jossa vapaa luonto alkaa jo heti kotiovelta heinikkoineen ja muineen. Pikkuinen polku vaan johdattaa kotiovelle. Eipä sellaista löydy mistään uudesta paikasta nykyään. Mutta on se niin sööttiä. Niin ja sitä ollaan Arton kanssa naurettu, kun vanhoissa kuvissa puutarharyhmät oli vaan jossain heinikossa ja siellä sitten juotiin päiväkahvia ja kellittiin viltin päällä. Nyt siinä on joku terassi, ettei jalka osu maahan ollenkaan.

Olen kerännyt pikkuisen marjoja, että saan ainakin joulukonsertteihin piirakat leivottua ja vähän kiisseleihinkin talven varalle. Ihan parhaan herkkutattikastikkeen tein vähän aikaa sitten, kun ensiksi kuullotin niitä pikkuisia tattikuutioita ja pekonin paloja oikein hyvin voissa ja sitten laitoin kaupasta ostamani tattikastikejauheen siihen päälle ja ne maidot, mitä pussissa käskettiin. Voi juku miten mahtava maku siihen kastikkeeseen tulikaan. Täytyykin mennä herkkutattimetsälle, jos niitä vielä muutaman löytäisi..

Laioin juuri äsken ne tämän joulun kotikonserttipäivät tuonne  Kotikonsertti-sivulle, kun niitä on jo nyt Elokuussa niin paljon kyselty. On kyllä tosi kivaa, että tänäkin vuonna saamme järjestää niitä iki-ihania Joulukonsertteja täällä kotonamme. Muutenhan siitä ei tulisikaan mitään ilman teitä Ystäviä. Kiitos tosi tosi paljon!! Tällä hetkellä mieleni tekisi leipoa sellainen ihan vanhanaikainen maustekakku rusinoilla ja kanelilla yms. vaikka eletäänkin vielä Elokuuta. Se olisi niin ihanaa päiväkahvilla tuon armaani kanssa. Tsih!
 

Tässä kuvassa olen laulamassa Tikkakosken tohinapäivien konsertissamme. Taiteellisen kuvan minulle lähetti Tikkasen Leena. Kiitos. :)

Tuossa oikealla palkissa on otsikolla Videohassuttelua, Tulisit tänään, kun kokeilimme tehdä täällä kotonamme musiikkivideota ensimmäiseen levyymme liittyen.. mieheni Arto tuli sinne seikkailemaan ennen aikojaan. Vähän vaikeaa oli eläytyä, että tulisit tänään, kun ukko on jo siellä ikkunan takana lyhtyineen..Tsih! Voi että aina toisinaan on kyllä niin hauskaa tuon ukkokullan kanssa.

Kivaa viikonloppua Ystävät!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervehdys ystävät! Ajattelin pitkästä aikaa istahtaa kirjoittamaan kuulumisiamme. Eikös olekin jännittävää, kun taas aletaan lähesty...